Oj, der forsvant parkeringsplassen

Sjåfør til sykehus etter bråstopp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Denne kassebilen med sjåfør og hund trynet brått og kontant i et boligområde på Abildsø i Oslo i kveld.

Politiet fikk melding klokka 18.37 om en utforkjøring i Konglerudveien. Og det var en presis formulering fra de som varslet.

Bilen braste gjennom et enkelt plankegjerde i enden av en parkering, og fronten smalt i asfalten rett foran rekkehusene på platået nærmere tre meter under.

En ambulanse fraktet føreren til Ahus.

Ikke alvorlig skadd

- Det er en mann i 50-årene, og han skal ikke være alvorlig skadd, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Han kjenner ikke omstendighetene rundt den sjokkpregede parkeringen, men politiet har ikke fått melding om at andre biler eller fotgjengere skal ha vært berørt av utforkjøringen.

Brannvesenet tok hånd om hunden etter at dens følgesvenn var kjørt til sykehus.

 BRÅSTOPP:  Kassebilsjåføren i 50-årene parkerte brått og dramatisk på Abildsø i kveld. Han er kjørt til Ahus, men skal ikke være alvorlig skadd. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN.
BRÅSTOPP: Kassebilsjåføren i 50-årene parkerte brått og dramatisk på Abildsø i kveld. Han er kjørt til Ahus, men skal ikke være alvorlig skadd. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN. Vis mer
Oj, der forsvant parkeringsplassen
BOTTOM UP: Bakakselen på kassebilen ble hengende der parkeringslassen slutter.