OJ godtar løgntest for 25 millioner

OJ Simpson kan likevel gå med på å testes med løgndetektor i forbindelse med drapsanklagene etter mordet på ekskona og elskeren hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at en av forsvarerne til OJ Simpson elegant avverget en løgndetektortest under det sivile søksmålet mot fotballstjernen, har OJ nå snudd på flisa.

Mot en betaling på tre millioner dollar (vel 25 millioner norske kroner) vil OJ likevel gå med på en test med løgndetektor. Pengene han skal få for å gjennomføre testen, vil OJ plassere i en fond. Han sier ifølge Die Welt at pengene i fondet skal brukes som belønning til de som bidrar til at den virkelige morderen blir pågrepet.

OJ Simpson ble frikjent i strafferettssaken etter drapet på ekskona og elskeren hennes i 1994, deretter ble han dømt til å betale en erstatning på mer enn 33 millioner dollar (281 millioner norske kroner) i forbindelse med et sivilt søksmål som ofrenes familier satte i gang.

I forrige uke kom det fram at OJ faktisk ble grepet i å lyve da han var koplet opp mot løgndetektor i det sivile søksmålet. En av advokatene til den tiltalte kjendisen hevder i ettertid at han klarte å avverge avsløringen ved å stanse hele løgntesten.

LØY HAN? OJ Simpson sier han vil gå med på ny test med løgndetektor mot den nette sum av 25 millioner kroner.