Oj, hva blir han fersket i her?

Direkte-sendingen tok en uventet vending.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er et klassisk element i gamle filmer, tegneserier eller bøker som på lett uskyldig vis beskriver utroskapets gleder og fallgruver:

Mannen i huset kommer uventet hjem, og den besøkende beiler må ta første og beste vei ut av huset, gjerne gjennom soveromsvinduet.

Det er ikke godt å si om det var et slikt ekteskapelig drama som utspilte seg bak WCBS-reporteren som var på direkten i videoen du kan se øverst.

Reporteren, Derricke Dennis, var i full gang med dekkingen av uhellet som skjedde da en seksåring ble skadd da han fikk en metallstang i hodet.

Mens Dennis forsøker å oppsummere hva som har skjedd, skjer det noe bak ham. Ut av intet kommer plutselig en halvnaken mann, med joggesko på, må vite, hoppende ut av et vindu i bygget bak TV-reporteren.

Mannen ser litt forfjamset ut etter å ha truffet bakken, men reiser seg uskadd og går videre. Alt skjer mens TV-ankeret ikke aner at hans innslag plutselig er blitt langt mer interessant.

Nøyaktig hva som skjedde er det få som vet, men den åpne slutten er kanskje en av grunnene til at videoen nå er blitt en netthit?