O.J. Simpson overga seg til politiet

O.J. Simpson overga seg til politiet i Miami i dag etter at han var anmeldt for en voldsepisode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bilist anklager O.J. Simpson for å ha bøyd seg inn i bilen hans og røsket av ham brillene, melder nyhetsbyrået AP.

Hendelsen skal ha skjedd i desember, men O.J. valgte å vente til i dag med å melde seg for politiet i Miami. Simpson ble tatt med i en sivil politibil, og ønsket ikke å kommentere anklagene om overfall og tyveri.

Bilisten selv, Jeffrey Pattinson (55), sier Simpson laget et lite sår i ansiktet hans da han fikk brillene røsket av under en ordinær krangel mellom to bilførere.

Det hele startet med at Pattinson brukte hornet kraftig da han så en svart bil passere et stopp-skilt i forstaden Kendall uten å gjøre mine til å stoppe.

Bilen stoppet og Simpson kom ut av bilen og gikk bort til Pattinsons bil, hvor de hadde en kort krangel.

Pattinson sier at han hørte en ung jente rope «Nei pappa, nei pappa!» da Simpson bøyde seg inn i bilen og tok tak i brillene.

Simpson har nektet for at han har gjort noe galt. Han har forklart at han ropte tilbake til Pattinson etter at han hadde startet krangelen. Deretter skal han ha kjørt hjem med sine to yngste barn i bilen.

Simpson flyttet til Miami i fjor, etter først ha blitt frikjent for drapet på sin kone Nicole Brown Simpson. Men han ble likevel dømt til å betale over 300 millioner kroner i erstatning.

Nylig skal politiet også ha blitt tilkalt av en nabo på grunn av husbråk hjemme hos Simpson. Hans venninne, Christie Prody, skal ha forklart politiet at O.J. var sint fordi hun kom sent hjem.

OVERGA SEG: O.J. Simpson hoppet over den «tradisjonelle» biljakten, og meldte seg for politiet i dag.