Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Økokrim etterforsker DNO-saken

Økokrim har besluttet å iverksette strafferettslig etterforskning i DNO-saken.

ETTERFORSKES: Konsernsjef i oljeselskapet DNO International, Helge Eide, vil bli etterforsekt av Økokrim. 
Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix .
ETTERFORSKES: Konsernsjef i oljeselskapet DNO International, Helge Eide, vil bli etterforsekt av Økokrim. Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Saken gjelder transaksjoner i selskapet DNO International ASA som blant annet har involvert kurdiske selvstyremyndighetene i Irak.

Børsen har tidligere konkludert med at selskapet har overtrådt bestemmelsene for løpende opplysningsplikt.


- Økokrim har hatt kontakt med Kredittilsynet om saken, og 24. september ble den sendt over til oss for vurdering om en eventuell strafferettslig etterforskning, opplyser Økokrim.


Økokrim har vurdert om det er grunn til å etterforske saken og har konkludert med at det foreligger rimelig grunn til å etterforske om noe straffbart har skjedd, heter det i en pressemelding. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling