«OL er ikke moro om man kjører som en dass»

Hans-Petter Buraas mistet 2002-OL med nakkeskade. Nå har olympiamesteren fra 1998 bare én sjanse igjen i Schladming på å kvalifisere seg til Torino-OL.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det ser dårlig ut med tanke på OL for deg nå, Burre?- Mmm, men jeg kjører de rennene jeg skal kjøre, så får det være opp til dem som avgjør å bestemme hvem som kommer til OL. Jeg håper vi stiller med fire løpere i slalåm, selv om ikke alle kravene skulle være tilfredsstilt. Jeg er vel den som i utgangspunktet er nærmest den fjerdeplassen. Men jeg ønsker å vise i forkant at jeg har noe i Torino å gjøre, for OL er ikke moro om man kjører som en dass.

-  Hva skyldes problemene i årets sesong?

-  Jeg har høyt startnummer. Det er en ganske stor påkjenning, både fysisk og psykisk. Jeg har jo stort sett startet sist i hele år. Sånn sett er jeg egentlig ganske fornøyd med det jeg har prestert. Jeg kan iallfall ikke klage, selv om sesongen ikke har svart 100 prosent til forventningene.

-  Hvor stor nedtur vil det være å ikke komme til OL?

-  Jeg vil bli litt trist, men livet går uansett videre. Men jeg har fortsatt tro på OL, og det vil være lettere å prestere i OL enn i verdenscupen, for der vil jeg få et mye bedre startnummer.

-  Bør du bli OL-uttatt på tidligere prestasjoner?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer