Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Øl hos frisøren

Foreløpig må kundene nøye seg med en kopp kaffe, men går det som Art Frisør vil, kan de snart få servert sterkere drikker til hårklippen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kommunestyret i Ørland skal denne uka ta stilling til søknaden fra daglig leder Line Jøndal i Art Frisør AS. Ordføreren anbefaler at frisørsalongen får skjenkebevilling for øl, vin og brennevin. Lensmannen har heller ingen innvendinger til søknaden, skriver Adresseavisen.

Kommunens administrasjon er mer betenkt. Der synes man at det er et uheldig signal å åpne for alkoholservering i denne typen etablissementer.

- Ørland er godt dekket når det gjelder serveringssteder som har tillatelse til å skjenke alkohol. Frisørsalongen har barn og ungdom som en del av sine kunder, og utvidet tilgjengelighet for unge er ikke forenlig med det arbeid kommunen gjør her, skriver kommunens saksbehandler.

Administrasjonen anbefaler at frisørsalongen kan søke om ambulerende bevilling som kan brukes når bruder blir pyntet før bryllup.

(©NTB)

<B>VIL SERVERE:</B> Ordføreren i Ørland går inn for at Art frisør får servere øl, vin og brennevin.