Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

OL i fest, sex og rock'n roll

Den svenske svømmetreneren Hans Chrunak har valgt å la svømmerne sine bo utenfor OL-byen. Grunnen er kanskje Sydneys sydende sexliv?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mange av verdens ledende atleter har valgt å bo utenfor OL-byen. Der får de fred fra det hektiske livet i Sydney - til å forberede seg for deres oppgaver i lekene.

OL-byen er nemlig blitt for hektisk, en by ifølge danske BT fylt av sex, fest og rock'n'roll.

De svenske svømmerne har tatt konsekvensen av feststemningen og slapper av i Adelaide mellom slagene i svømmebassenget.

- OL-byen er verdens største voksenkollektiv. Det er en erotisk stemning i lufta, og en del mister hodet og glemmer hvorfor de er i OL, sier Chunak til BT.

Sydney-OL er Chrunaks fjerde OL og det første hvor begge kjønn bor sammen.

- I de tidligere OL bodde kvinner og menn adskilt. Da gikk alt ut på hvordan man kom seg over i det andre kjønns leir, sier Chrunak.

Det amerikanske magasinet Sports Illustrated har også fått med seg at det er liv i OL-byen. Den tidligere svømmeren Nikki Dryden sier til magasinet:

- Sommer OL er som en stor studentfest. Du gjør ting som du aldri ville ha gjort under normale forhold.

Ifølge Sports Illustrated var det i tidligere OL vanlig å se mannlige eliteatleter henge fra balkongen når kvinnenes rom ble sjekket før sengetid. Når lyset ble slokket var det bare å klyve opp og inn igjen på kvinnenes rom...

OL BY NIGHT: Bak den fine fasaden skal det være hektisk feststemning.