Sex-meldingen til Navarsete

Ola Borten Moe på vegne av alle som var på hytteturen: - Beklager

Ola Borten Moe kommer med beklagelse til Liv Signe Navarsete på Facebook.

BEKLAGER: Ola Borten Moe skriver på Facebook at han beklager til Navarsete på vegne av alle som var på hytteturen. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
BEKLAGER: Ola Borten Moe skriver på Facebook at han beklager til Navarsete på vegne av alle som var på hytteturen. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Senterparti-representant Ola Borten Moe skriver i en innlegg på Facebook at det har vært krevende uker for partiet, Liv Signe Navarsete og alle som var med på hytteturen, der det ble sendt en sex-melding til Navarsete.

Han kommer med en beklagelse til Liv Signe Navarsete på vegne av alle som var på turen.

- På vegne av alle som var på tur, (eksklusive den som sendte meldingen, vedkommende skylder en egen beklagelse til Liv Signe Navarsete og andre) vil jeg gjerne komme med en oppriktig beklagelse ovenfor Liv Signe Navarsete. Ingen skal få en slik melding, skriver Borten Moe.

Etterforsker ikke

Tidligere i dag ble det kjent at politiet i Vest politidistrikt ikke kommer til å etterforske sex-meldingen som Senterpartiet anmeldte for en uke siden. Årsakene er at det er over to år siden meldingen ble sendt, samt den store ressursbruken som vil gå med på etterforskningen.

Meldingen ble sendt en natt i 2016 fra en hyttetur i Åre i Sverige, der ti menn var samlet for helgen. Blant dem var Ola Borten Moe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer