<strong>MILLIONDUSØR:</strong> Olav Thon dobler dusøren etter mordbrann i et hybelhus i Urtegata. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
MILLIONDUSØR: Olav Thon dobler dusøren etter mordbrann i et hybelhus i Urtegata. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Olav Thon dobler dusør etter mordbrann til 2 millioner

Seks personer omkom i brannen-

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Huseier Olav Thon har utlovet en dusør på 2 millioner kroner for opplysninger som fører til oppklaring av mordbrannen i hybelhuset i Urtegata i Oslo i 2008.

Under TV 2s program Åsted Norge mandag kveld ble det vist en hittil ukjent mobilvideo som viser én person politiet aldri har identifisert.

Filmen er tatt fra balkongen i et hus i samme gate og viser en mann som veiver med armene og snakker med ambulansepersonell før han går.

Seks personer omkom da noen antente en brann i fellesarealet i tredje etasje i hybelhuset natt til lørdag 13. desember 2008.

Olav Thon gikk tidlig ut og lovet en dusør på 1 million kroner for tips som kunne føre til oppklaring. Nå, åtte år etterpå, dobler han denne dusøren.

- «Denne saken har opptatt meg så mye. Det er ingen sak jeg har tenkt mer på, så jeg vil doble belønningen hvis gjerningsmannen blir funnet og dømt», skriver Thon til TV 2.

Thon ble selv siktet i saken for å ikke ha gjort nok for å forsikre seg om at dørpumpene i hybelhuset fungerte. Han fikk senere erstatning for siktelsen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer