Olav Thon er lei av maset: Toner Frp-flagg i helsides annonser

Eiendomskongen Olav Thon er lei av spørsmål om partisympatier.

- BETENKELIG: - Byråkratiet vokser i en betenkelig grad og knebler gründerskap og produksjonsutvikling, sier Olav Thon. Foto: Nina Hansen , Dagbladet
- BETENKELIG: - Byråkratiet vokser i en betenkelig grad og knebler gründerskap og produksjonsutvikling, sier Olav Thon. Foto: Nina Hansen , DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har ikke støttet Frp økonomisk. Jeg rykker inn annonsen for å bli kvitt pågangen med spørsmål om hvilket parti som får min stemme, forteller Thon til Aftenposten.

I annonsen - som står på trykk i Dagbladet, Aftenposten og VG - skriver den 90 år gamle milliardæren:

- Et sterkt Fremskrittsparti gjør det lettere for Høyre å føre høyrepolitikk. Jeg velger Fremskrittspartiet fordi partiets program er fornuftig og fordi partiet er landets tredje største, som aldri har fått vist hva de er gode for.

Thon sier til Aftenposten at kroner og øre, skatt og økonomi ikke er årsakene til at han velger Frp.

- Byråkratiet vokser i en betenkelig grad og knebler gründerskap og produksjonsutvikling. Ethvert politisk parti som vil prøve å stoppe denne betenkelige utviklingen ville fått min stemme. Gjennom sitt program anser jeg at Frp er best egnet, sier Thon.

I tillegg mener Thon at Frp gir ungdommer flere muligheter til å bygge fremtiden sin, at eldre får flere og gode muligheter og at Frp står for en bærekraftig innvandringspolitikk.

NTB