Oldefar som 58-åring

Einar Kittilsen er godt på vei til å bli tipp-tippoldefar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familien til Einar Kittilsen har vært hyppige gjester på fødestua i Skien. Nylig ble 58-åringen oldefar, og nå satser han på å bli tipp-tippoldefar.

- Bestefar ble 98 år. Så fortsetter det med dette tempoet, og jeg blir like gammel som ham, rekker jeg faktisk å bli tipp-tippoldefar også. Jeg får be Kent Robin skynde seg å få barn når han vokser opp, sier Kittilsen til Varden.

Oldebarnet Kent Robin kom til verden for to dager siden. Han har litt av et tempo å leve opp til. For hør bare her: Oldefar Kittilsen fikk sin datter Tove Hilde da han var 19 år. Hun fikk Ann Cecilie da hun var 20 år. Ann Cecilie er 19 år og altså nybakt mor til det lille nurket.

- At vi alle har fått barn noenlunde samtidig og i ung alder, er bare tilfeldigheter. Men du kan vel si at vi har hatt tilfeldighetene på vår side, humrer oldefar.

Han synes det er praktisk at barnefødslene blir unnagjort i ung alder.

- Da har man mer krefter til å ta seg av dem, og jeg føler meg ikke eldre fordi jeg er oldefar allerede som 58-åring. Og så er man ikke 70 år når ungene blir voksne, men har faktisk litt tid for seg selv når en blir eldre, fastslår Kittilsen.

(NTB)

TIDLIG KRØKES: Oldebarnet Kent Robin kom til verden for to dager siden. Fra venstre nybakt mor Ann Cecilie Nærum med lille Kent Robin, oldefar Einar Kittilsen og mormor Tove Hild Kittilsen.Foto: SCANPIX