Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oldemor (59) var ikke gravid med tvillinger

Lurte hele verden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 59 år gamle oldemora Frances Harris fra Sylvester i Georgia fortalte i november via nyhetsbyrået Associated Press at hun var Gravid med tvillinger. Nyheten gikk verden over, og vi skal umiddelbart innrømme at Dagbladet.no var blant mediene som viderefortalte den fantastiske historien.

I går opplyste Harris via en pressemelding at det ikke var sant.

- Til overraskelse til og med for familien hennes, ble det nylig oppdaget at Harris ikke var gravid med tvillinger, heter det i pressemeldingen som ble distribuert av hennes 39 år gamle sønn Fred Jackson.

Lurte slekta

- Av personlige årsaker som fortsatt undersøkes, trodde fru Harris at hun var gravid med tvillinger, og hun lyktes også i å overbevise familien og vennene sine om at hun var gravid, står det i pressemeldingen som er undertegnet av både Harris og sønnen.

Det sentrale spørsmålet blir ikke besvart i pressemeldingen: Er eller var Frances Harris gravid i det hele tatt?

- Jeg vet ikke, svarer sønnen på direkte spørsmål.

Da Harris fortalte om graviditeten, hadde hun allerede vært sterilisert i 33 år. Siden hadde hun fått 14 barnebarn og 6 oldebarn.

Tar ikke telefonen

Opprinnelig var det Harris\' yngste datter, Kendal Byrd, som varslet AP i november. Nyheten ble kjent samme uke som den 57 år gamle førstegangsfødende Aleta St. James fødte tvillinger i New York.

Frances Harris verken åpnet døra eller tok telefonen i går. Hun har ikke svart på APs henvendelser på flere uker, skriver nyhetsbyrået.

Pressemeldingen sier at familien vil legge saken bak seg, og ikke kommentere den ytterligere.

Skyldte på eksen

Den opprinnelige historien fortalte at terminen var 21. desember. Da jula kom, hevdet datteren Kendal Byrd at ny dato var satt til 28. desember av legene. I går svarte ikke Byrd på telefonoppringninger på jobb eller hjemme.

Byrd har tidligere fortalt at hun har fulgt moren til legeundersøkelser hos Affinity Health Group i Tifton. Ledelsen der nekter å kommentere saken.

Harris hevdet i november at det var eksmannen som var faren til tvillingene, og at de planla å gifte seg før fødselen.

Da gjenstår det bare å se: Er rumenske Adriana Iliescu (67), som vi fortalte om på mandag, virkelig gravid med tvillingjenter?

IKKE TVILLINGER I MAGEN: Oldemor til 14, Frances Harris (59), lurte oss alle. Men var eller er hun gravid i det hele tatt? - Vet ikke, sier sønnen Fred Jackson (39).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media