Ole (21) kastet opp i flyets do: - Jeg ble kastet av og sitter fortapt i India uten penger

Slik gikk turen med «verdens beste flyselskap».

FORTVILET: Ole Tveit Stenseth (21) fikk ikke være med Qatar Airways hjem fra New Delhi fordi han kastet opp på flyets toalett. Foto: Privat
FORTVILET: Ole Tveit Stenseth (21) fikk ikke være med Qatar Airways hjem fra New Delhi fordi han kastet opp på flyets toalett. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ole Tveit Stenseth (21) har i to dager sittet fortvilet i Indias hovedstad New Delhi og ikke visst helt hva han skal gjøre.

Dagbladet snakket med ham onsdag kveld. Han befant seg da på et gjestehus ved flyplassen - uten mulighet til å komme seg hjem.

Bakgrunnen for dette var ifølge Ole selv:

- Jeg hadde gått ombord på flyet fra India og hjem da jeg følte at gårsdagens curry rørte på seg i magen, og kastet opp i toalettet på flyet. Dette er ting som skjer hele tiden i India, så jeg drakk litt vann, frisket meg opp og følte meg helt fin. Dette forklarte jeg til personalet, som ble litt bekymret, sier han til Dagbladet.

Kastet av - Plutselig, rett før take-off, ble det erklært over høyttaleranlegget at jeg var for syk til å være med flyet - på bakgrunn av en diagnose som var stilt av en flyplasslege som jeg verken har sett eller blitt undersøkt hos.

21-åringen forteller at han ble hentet ut av flyet og lovet at han skulle få bli med på neste fly til Oslo.

- Jeg følte meg allerede bra men valgte å føye meg. Det neste som skjedde var at jeg ble plassert i en rullestol et lite hjørne av flyplassen i tre hele timer før de kom med bagasjen min og en beskjed om at hvis jeg ville fly hjem måtte jeg betale 8000,- for en ny billett, sier Stenseth.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer