Ole (53): - Fikk bøker og bilder i hodet

Narvikingen er i Italia for å spille inn filmmusikk. Regissøren er savnet.

STORE ØDELEGGELSER: Abruzzo-regionen er hardt rammet av jordskjelvet. Her fra landsbyen Onna. Foto: ALESSIO PIERDOMENICO/REUTERS/SCANPIX
STORE ØDELEGGELSER: Abruzzo-regionen er hardt rammet av jordskjelvet. Her fra landsbyen Onna. Foto: ALESSIO PIERDOMENICO/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg lå og sov, men våknet av at alt ristet. Bøker og bilder falt i hodet på meg. Da var det bare å komme seg ut, sier Ole Kristoffersen (53) til Dagbladet.

Narviks-mannen er i den italienske landsbyen Fossa i Abruzzo, to mil fra episenteret for jordskjelvet som kan ha tatt over 100 liv.

Filmmusikk- Jeg er her som frilansmusiker, eneste nordmann i et innleid orkester som skal spille inn filmmusikk under ledelse av den franske regissøren Manuel Pradal. Han og familien er savnet, sier nordmannen. Han frykter noe har tilstøtt den anerkjente regissøren, som bodde på et hotell i nærheten.

Fossa, med sine 600 innbyggere, ble hardt rammet av skjelvet.- Ei lita jente og en gammel kvinne omkom og ble brakt ut på torget, dit vi hadde flyktet, sier Kristoffersen.

Huset han lå og sov i, var blant dem som ble stående - i motsetning til flere av nabohusene.

- «Vårt» hus var boltet sammen med nabohusene, og hadde forsterkninger i form av jernbjelker i taket. Det forklarer nok at det ikke raste. Men det har sprekker, sier musikeren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer