Ole (64) roses opp i skyene

SAS-kapteinen ble dagens helt etter dette.

HYLLES: Ole Jørgensens beslutning fikk passasjerene til å reagere. Foto: Privat
HYLLES: Ole Jørgensens beslutning fikk passasjerene til å reagere. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da SAS’ flygning fra Oslo til Tromsø sist torsdag var på vei til å forlate gaten, oppdaget en av passasjerene at hun hadde glemt igjen kameraet sitt på flyplassen.

Kapteinens resolutte reaksjon skal ha rørt alle passasjerene om bord.

- Det var den fineste flyturen jeg har hatt noen gang. Jeg har aldri før opplevd å bli så rørt om bord på et fly, sier Roger Ingebrigtsen (56) til Dagbladet. Han har fått flere henvendelser fra andre rørte passasjerer etter at han skrev om opplevelsen på Facebook.

I 16 år har han ukependlet mellom Oslo og Tromsø, og han anslår selv at det har blitt over tusen flygninger på strekningen. Aldri har han opplevd en slik stemning om bord på flyet.

Dagbladet har vært i kontakt med kapteinen på flyet, Ole Jørgensen, som forteller at han ble rørt da han så innlegget til Ingebrigtsen.

Vill applaus

Kvinnen, som framsto som en asiatisk turist tidlig i 20-åra, oppdaget rett før avgang at hun hadde glemt igjen kameraet inne på Gardermoen. Hun fikk lov til å gå tilbake til gaten for å se etter det. Da hun ikke kom tilbake til flyet, tok kaptein Jørgensen en beslutning som skulle vise seg å bli populær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.