Ole Andreas (32) sa «fuck it» til politiet: - Går heller i fengsel på statens regning, enn å betale bota

- Såpass må politiet tåle å høre fra en finnmarking.

OPPGITT: Ole Andreas Hammari fra Finnmark fikk bot etter at han sa ord som «mora di», «fuck it» og «fuck off» til to politibetjenter på Notodden. - Hadde dette skjedd i Finnmark, ville jeg aldri fått bot, mener han. 
OPPGITT: Ole Andreas Hammari fra Finnmark fikk bot etter at han sa ord som «mora di», «fuck it» og «fuck off» til to politibetjenter på Notodden. - Hadde dette skjedd i Finnmark, ville jeg aldri fått bot, mener han.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Ole Andreas Hammari (32) fra Vadsø går heller i fengsel på statens regning, enn å betale bota han fikk for å ha sagt «fuck it» til politiet.

- Såpass må politiet tåle å høre fra en finnmarking. Folk sier langt verre ting enn det, uten å få bot. Folk i Finnmark flirer herfra og til månen av denne saken, sier Hammari til Dagbladet.

Varden omtalte saken først.

32-åringen liret av seg ordene en augustkveld på Notodden i Telemark i fjor. Ifølge dommen fra Aust-Telemark tingrett skal 32-åringen ha sagt ord som «mora di», «fuck it» og «fuck off» til to politibetjenter.

- Følte meg forfulgt

Hammari ble stoppet av politiet like utenfor hjemmet sitt i Notodden rundt klokken elleve på kvelden. Til retten forklarte 32-åringen at han ble frustrert da politiet stoppet han, ettersom han hadde blitt stoppet av politiet på samme sted også helga før.

- Jeg hadde vært på byen, men dro hjem tidlig fordi jeg hadde vondt i ryggen etter å ha spilt håndball. Jeg var ikke overstadig beruset og husker alt. Jeg spurte politiet flere ganger om hvorfor de stoppet meg, uten å få svar. Det gjorde meg veldig frustrert, og derfor sa jeg «fuck it». Ordene var ikke rettet mot politimennene, men jeg sa det i løse lufta fordi jeg ble irritert over situasjonen og følte meg forfulgt, forklarer han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer