Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ole Edvard Antonsen kolliderte med elg

TRONDHEIM (Dagbladet): Ole Edvard Antonsen fikk kraftig sjokk, da bilen hans kolliderte med en elg i forrige uke. Venninnen han hadde med som passasjer ble slått bevisstløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå er den populære trompetisten fryktelig sliten, både fysisk og psykisk, men han er samtidig lykkelig over at de begge er i live.

Det kunne gått så veldig mye verre, da Ole Edvard Antonsen og en venninne la ut på biltur fra Trondheim til Oslo natt til forrige fredag.

Litt sør for Stange ble han oppmerksom på en møtende trailer, og sekunder etter sto det en elg midt i veien, akkurat i dødsonen hvor det var helt mørkt.

- Jeg traff elgen i 90 km/t uten å rekke å bremse ned. Elgen kom inn i frontruta og forsvant over taket, forteller Ole Edvard Antonsen til Dagbladet.

Sterke inntrykk

Bilen ble totalvrak, og venninnen i passasjersetet ble slått bevisstløs.

Både hun og Antonsen måtte kjøres til Hamar sykehus, der de ble liggende et døgn.

- Personen jeg hadde med som passasjer husker ingenting av det som skjedde, men jeg husker alt i detalj, forteller trompetisten.

- Jeg sliter litt med å fordøye de sterke inntrykkene. Når du sitter med et bevisstløst menneske ved siden av deg i tre- fire minutter etter en slik ulykke, farer det mange tanker gjennom hodet på en, sier Ole Edvard.

Bilen kom over i venstre kjørefelt etter sammenstøtet med elgen, slik at han måtte få bilen tilbake til høyre felt før traileren kom.

I god form

- Jeg har tenkt mye på hvordan det kunne gått. Derfor er jeg lykkelig over at jeg sitter her nå. Det er helt utrolig at det gikk så bra. Vi hadde alle marginene på vår side, sier Ole Edvard Antonsen.

Både han og passasjeren er etter forholdene i god form, men selv kjenner han at han blir fort sliten.

- I uka som har gått har det svingt veldig. En dag har jeg følt meg veldig bra, og så har du plutselig så vondt i hodet at du ligger og kaster opp, sier Ole Edvard Antonsen.

Han har fått en kraftig smell i rygg og hode, men tror ikke det er snakk om noe varig men. Det er for tidlig å si noe sikkert om han har fått nakkesleng.

- Sjokket er nok det verste. Jeg får stadige «flash-backs», der jeg ser for meg det som skjedde. Men selv om jeg må ha litt tid på å komme meg igjen, føler jeg absolutt at jeg er på rett vei, sier Ole Edvard Antonsen.