Ole Oskar Indstrand døde av vold og rus

Mann (36) siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet mener at rus og vold danner bakgrunnen for dødsfallet til Ole Oskar Indstrand (62), som mandag ble funnet død i sin leilighet i Bjugn i Sør-Trøndelag.

Dette går fram av opplysninger som er kommet fram i forbindelse med at en 36 år gammel mann onsdag ble varetektsfengslet i tre uker med brev- og besøkskontroll, siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Fengslingsmøtet i Trondheim tingrett ble holdt for lukkede dører av hensyn til den videre etterforskning i saken. Politiadvokat Marianne Høyer fikk medhold i sin begjæring om lukkede dører, fordi det hevdes å være fare for bevisforspillelse. Siktedes forsvarer, advokat Christian Wiig motsatte seg ikke dette.

Slag i hode og bryst

Marianne Høyer opplyser til NTB at Ole Oskar Indstrand ifølge obduksjonsrapporten var påført slag i hode og bryst. Tidspunktet for voldshandlingene er ikke endelig klarlagt, men i siktelsen er tidsrammen satt til lørdag kveld eller søndag morgen.

I en pressemelding fra politiet heter det at Indstrand er påført skader, trolig som følge av stump vold og at dødsårsaken «antas å være de påviste skader i kombinasjon med alkoholpåvirkning.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer