Ølflasker, blod og CD-plater

BODØ (Dagbladet): Hvert eneste rom i leiligheten der Linn Charlott Nesblom (16) ble drept ble i dag beskrevet av spesialmedarbeider Steinar Kaspersen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele leiligheten var tilgriset med blod, og drapsvåpenet ble funnet på åstedet forklarte Kaspersen som er tilknyttet Bodø politistasjon.

Svart halssmykke

Spesialmedarbeideren forklarte for retten hvordan det sikrede åstedet så ut da politiet gjorde sine tekniske undersøkelser to dager etter drapet. Ølflasker, CD-plater og et svart halssmykke ble funnet på gulvet. Et par damestøvletter og en hvit damejakke med mye blod lå også på gulvet.

- Jakken ble funnet foran peisen. Over øverste knapp var det et 20 mm ovalt kutt, forklarte Kaspersen.

Dette var jakken som Linn Charlott Nesblom hadde på seg da hun ble drept av sin 12 år eldre eks-kjæreste.

Politiet fant også drapsvåpenet, kniven, i leiligheten. Den lå under et skinn på gulvet.

Også det tomme knivsliret ble funnet i stua.

Øks

Bilen som den drapstiltalte Jørn-Are Andersen Sæle og hans 17 år gamle voldstiltalte slektning kjørte i til Bodø natta etter drapet, ble undersøkt av politiet. Her ble ei øks funnet, sammen med et trestykke og en ståltermos. Dette er gjenstander som tidligere er beskrevet av vitner fra åstedet.

Det ble også funnet blodflekker i bilen. I bagasjerommet fant politiet en kniv identisk med drapsvåpenet som ble funnet i leiligheten.

Den drapstiltalte 28-åringen fulgte med da alle bildene ble vist i retten - uten å foretrekke en mine.