Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Olga (90) drept da et tre surret inn i ledninger falt over henne

Var på flukt fra stormen i USA.

SANDYs HERJINGER: Stormen Sandy dundret i natt inn over USAs østkyst. 90 år gamle Olga Reynolds er blant dem som mistet livet. Foto: NOAA / REUTERS / NTB SCANPIX
SANDYs HERJINGER: Stormen Sandy dundret i natt inn over USAs østkyst. 90 år gamle Olga Reynolds er blant dem som mistet livet. Foto: NOAA / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Til nå er det meldt om 16 dødsfall i USA som følge av «Sandy». I Karibia har hele 67 mistet livet i stormens herjinger.

En av dem som i natt mistet livet i USA var 90 år gamle Olga Raymond fra Mansfield i Connecticut.

Hun ble drept da hun forsøkte å flykte fra uværet som i USA også kalles «Frankenstorm».

Ville til naboen Ifølge politiet forsøkte Raymond og to andre familiemedlemmer å komme seg til et nabohus. De hadde mistet strømmen og ville ta seg til en bolig som fortsatt hadde strøm og varme, skriver NBC.

På vei til nabohuset ble de truffet av et tre som hadde strømledninger snurret rundt seg. De to andre familiemedlemmene ble alvorlig skadd og er fraktet til sykehus.

Raymond skal nå obduseres for at politiet skal kunne fastslå dødsårsaken.

I samme området døde også en brannmann, etter at et tre falt over bilen. Det er også savnet en person i Easton-området.

Inn i landet Etter å ha herjet med østkysten blåste «Sandy» videre innover i landet, samtidig som vinstyrken avtok.

Når det nå lysner i New York og de andre rammede statene, vil myndighetene starte arbeidet med å få oversikt over hvor store skader stormen har gjort. Men at de er betydelige, er det ingen tvil om.

Transportmyndighetene i New York meldte i natt at skadene på undergrunnssystemet i byen er de mest omfattende i deres 108 år lange historie, skriver NY Times. Det er ikke klart når togene vil gå igjen.

På det meste var så mange som sju millioner mennesker på østkysten uten strøm, og kraftselskapene jobber nå på spreng med å få reparert nettet.

ØDELAGT UNDERGRUNN: Kollektivtrafikken i New York er hardt rammet av stormen. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX
ØDELAGT UNDERGRUNN: Kollektivtrafikken i New York er hardt rammet av stormen. Foto: REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer