Ulykke på nyttårsaften:

Olivia (14) drept: Politiet med oppfordring

Politiet ønsker svar på flere detaljer etter at en 14-åring mistet livet i Storbritannia.

DØDE: Olivia Kolek ble drept av en bilist på nyttårsaften. Føreren er mistenkt for ruskjøring. Foto: Frigitt av West Midlands-politiet.
DØDE: Olivia Kolek ble drept av en bilist på nyttårsaften. Føreren er mistenkt for ruskjøring. Foto: Frigitt av West Midlands-politiet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På nyttårsaften ble den britiske tenåringen Olivia Kolek (14) påkjørt av en bil nær en jernbanestasjon i bykommunen Sandwell i West Midland-regionen i Storbritannia. Det melder Sky News.

Kolek døde på stedet.

Tenåringens familie kommer nå med en uttalelse etter at datteren ble trafikkdrept.

- Vil elske deg for alltid

- Vår kjærlighet, vårt hjerte, vårt liv. Vi vil elske deg for alltid og videre. Hun hadde mange planer og ville gjøre så mye. Vår sterkeste stjerne i livet, sier familien i uttalelsen, ifølge Sky News.

En 39 år gammel mann er pågrepet, mistenkt for å ha kjørt på Kolek i ruspåvirket tilstand.

RAKETTER: Ungdommer skyter raketter mot politiet på Varhaug. Video: privat. Vis mer

Politiets bønn

Den 39 år gamle mannen har siden blitt løslatt i påvente av kriminaltekniske analyser.

Politiet ber nå alle som kan ha sett hva som skjedde, eller noe de tror kan være relevant etter dødsfallet, om å ta kontakt.

De ber også alle som har kameraopptak på dashbordet og som befant seg i området med bil på nyttårsaften, om å melde seg til politiet så de kan gjennomgå materialet.

- Dette er virkelig en forferdelig måte å starte det nye året på, og mine tanker går ut til jentas familie og venner, sa talsperson og politisersjant Julie Lyman, da politiet åpnet etterforskningen i helga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer