Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Terror i Manchester:

Olivia (15) ble drept i Manchester

- Hvil i fred min kjære, dyrebare, nydelige jente. 

Foto: Privat / NTB Scanpix
Foto: Privat / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Foreldrene delte sin desperate bønn om å få se dattera Olivia (15) i live med hele verden. Natt til onsdag kom bekreftelsen på at 15-åringen er en av minst 22 personer som mistet livet i det grusomme bombeangrepet i Manchester mandag kveld.

«Hvil i fred min kjære, dyrebare, nydelige jente, Olivia Campbell. Tatt fra oss så altfor, altfor tidlig. Gå og syng sammen med englene, og fortsett å smile. Mamma elsker deg så høyt», skriver Charlotte Campbell på Facebook natt til onsdag.

- Var lykkelig

Olivia (15) var i Manchester Arena sammen med vennen Adam, som hadde fått billetter til Ariana Grande-konserten i gave.

- Det var som om en drøm hadde gått i oppfyllelse for henne, sa Olivias stefar Paul Hodgson til CNN da hun fortsatt var savnet.

image: Olivia (15) ble drept i Manchester

Olivia, som ifølge foreldrene elsket musikk, hadde kort tid tidligere ringt moren sin for å dele sin glede over at hun fikk oppleve Ariana Grande-konserten.

- Hun takket meg og sa at hun elsket meg. Det var det siste jeg hørte fra henne, sa mamma Charlotte Campbell til CNN tidligere.

På vei ut av konsertlokalet etter at Grande hadde gått av scenen gikk det galt.

STERKE SCENER: Vitner beskriver hva som skjedde da en bombe eksploderte under en Ariana Grande-konsert i Manchester mandag kveld. Video: CNN. Vis mer

Politiet i Manchester bekreftet tidlig tirsdag kveld at de mistenker at det var 22 år gamle Salman Abedi som sprengte seg selv i lufta inne i foajén i Manchester Arena mandag kveld. Bombeangrepet kostet 22 mennesker livet. I tillegg er 59 personer skadd, 12 av dem barn under 16 år.

Olivias venn Adam ble tidlig funnet og identifisert. Han er nå innlagt på sykehus, der han mottar behandling for skadene han pådro seg for litt over ett døgn siden. I over ett døgn visste ingen i familien hvor Olivia var.

Ikke før i natt.

Familien bekrefter natt til Onsdag at Olivia er en av de 22 som ble drept i angrepet i Manchester. Olivias bestefar Steve Goodman ber familiemedlemmer og venner om å slutte å dele etterlysningen av 15-åringen:

- Vi har fått nyhetene vi fryktet. Takk til dere alle sammen. Vi elsker dere.

Åtteåring blant de drepte

Tirsdag ble tre andre personer identifisert som dødsofre for angrepet i Manchester.

Lancashire County Council meldte at åtte år gamle Saffie Rose Roussos er blant de døde.

- Saffie var på alle mulige måter ei vakker lita jente. Hun var elsket av alle, og hennes varme og kjærlighet kommer til å huskes, sier Chris Upton, rektor ved Tarleton Community Primary School, der Roussos var elev, ifølge The Guardian.

- Dette kommer som et enormt sjokk, legger rektoren til.

18-åring drept

Åtteåringen var på konserten sammen med sin mor og søster. The Guardian erfarer at de to blir behandlet for skader i etterkant av angrepet.

Den britiske avisa skriver at også 18 år gamle Georgina Callander er blant ofrene.

Skolen hennes, Runshaw College, slapp i dag følgende pressemelding:

- Det er med enorm sorg vi meddeler at en av de drepte under angrepet i Manchester, er en av våre elever. Vår medfølelse, våre tanker og våre bønner går til Georginas venner, familie og pårørende.

Onsdag ettermiddag gikk Manchester-politiet også ut på en tredje offer, 26 år gamle John Atkinson fra Bury.

FLERE TUSEN SAMLET SEG: I kveld samlet flere tusen seg til en minnemarkering i Manchester. Video: AP / CNN Vis mer
Hele Norges coronakart