Sverige

Olivia (18) mistet livet i dødsulykken

Natt til lørdag mistet 18 år gamle Olivia Högberg livet i den voldsomme trafikkulykken mellom Degerfors og Karlskoga.

PREGET: Familien til 18-år gamle Olivia Högberg, som mistet livet i den voldsomme trafikkulykken natt til lørdag. Foto: Alex Ljungdahl/Expressen.
PREGET: Familien til 18-år gamle Olivia Högberg, som mistet livet i den voldsomme trafikkulykken natt til lørdag. Foto: Alex Ljungdahl/Expressen. Vis mer
Publisert

Det spilles lav musikk i kirken i Degerfors.

Lys er tent i en lysestake, og Olivia Högbergs familie sitter tett sammen på en kirkebenk.

Det skriver Expressen, som har snakket med familien til Olivia Högberg, i kjølvannet av den voldsomme trafikkulykken som kostet tre mennesker livet.

- Hun var lillesøsteren min, men hun var også min beste venninne. Du kunne si alt til henne, og det ble hos henne, sier Wilma Högberg Sundin (21), til Expressen.

FAMILIEN I SORG: Familien til Olivia Högberg, som mistet livet i den voldsomme bilulykken mellom Degerfors og Karlskoga i Sverige natt til lørdag. Foto: Alex Ljungdahl/Expressen.
FAMILIEN I SORG: Familien til Olivia Högberg, som mistet livet i den voldsomme bilulykken mellom Degerfors og Karlskoga i Sverige natt til lørdag. Foto: Alex Ljungdahl/Expressen. Vis mer

Framtid

Ifølge avisa gikk Olivia Högberg på økonomilinja på videregående og så fram til høyere studier til høsten.

Hun hadde søkt på «Master of Business Administration» ved flere universiteter for å være sikker på å komme inn.

- Hun var ei ung jente med ei framtid foran seg, sier faren Joakim Sundin til avisa.

- Elsket livet

På fritida tilbrakte 18-åringen mye tid med en liten, tett vennegjeng.

- Hun elsket livet hun levde akkurat nå. De hadde det så gøy og hun følte seg så bra i deres nærvær, sier Wilma Högberg Sundin.

- Og det var skolen, at hun skulle få førerkort. Det var bare oppkjøringen igjen, sier Olivias mor, Ann Högberg.

Ifølge avisa var to av Olivias nærmeste venner med henne i bilen sist fredag. Sara Trulsen Edström, 18, som overlevde, men ble alvorlig skadet og hennes 25 år gamle kjæreste som også døde i den voldelige frontkollisjonen.

Videre skriver avisa at foreldrene og de sju søsknene husker en målrettet, ydmyk og hjelpsom jente. Sprudlende glad og med sin egen, spesielle humor som fikk andre til å le.

DØDSULYKKE: Tre personer omkom og en ble alvorlig skadet i en frontkollisjon mellom to biler i Örebro. Vitner sier at en av bilene kjørte i veldig høy hastighet. Foto: Alex Ljungdahl. Reporter: Emma Åhman / Expressen Vis mer

Ulykkesstedet

Flere har kommet til ulykkesstedet for å vise sin sorg og medfølelse med et lys eller en bukett.

TENT LYS: Folk har tent lys og lagt blomster på ulykkesstedet. Foto: Alex Ljungdahl/Expressen.
TENT LYS: Folk har tent lys og lagt blomster på ulykkesstedet. Foto: Alex Ljungdahl/Expressen. Vis mer

- Det går i bølger. Du gråter, så slapper du av en stund, og så begynner du å gråte igjen, sier Wilma Högberg Sundin til avisa.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer