Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oljebaron tiltalt for å ha holdt sin kone og fire andre som sexslaver i luksushus i Marbella

Lovte modellkontrakt, hadde harem med ni kvinner.

LUKSUS: På en storlslått eiendom i Marbella holdt den britiske oljebaronen et harem med kvinner innelåst bak høye murer. Illustrasjonsbildet er fra havna Puerto Ban i Marbella. Foto: NTB Scanpix
LUKSUS: På en storlslått eiendom i Marbella holdt den britiske oljebaronen et harem med kvinner innelåst bak høye murer. Illustrasjonsbildet er fra havna Puerto Ban i Marbella. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For to år siden ble en britisk oljebaron (58) arrestert av spansk politi, mistenkt for å ha holdt et harem med kvinner innelåst bak høye murer på sin luksuriøse eiendom i Marbella.

Nå har den spanske påtalemyndigheten tatt ut tiltale mot mangemillionæren.

58-åringen med iransk bakgrunn er tiltalt for å ha seksuelt misbrukt fem kvinner, inkludert sin danske kone. Det melder nyhetsbyrået Ritzau ifølge danske BT.

Lovte modellkontrakt Spansk politi ble først klar over saken da de rykket ut til eiendommen etter at mannen var anmeldt for vold.

Men bak fasaden skjulte det seg en langt mer alvorlig historie.

Under ransakelsen bak de høye murene fant politiet ni kvinner og en flokk småbarn som tilsynelatende levde et liv i luksus, ifølge den spanske avisa El Mundo.

Ifølge tiltalen skal 58-åringen har lurt kvinnene til Spania med løfte om en modellkontrakt, men i stedet for å bli tilbudt en modellkarriere ble de holdt fanget på eiendommen bak høye murer og utsatt for psykisk og fysisk terror.

 I tiltalen står det at mannen dopet kvinnene med rohypnol før han misbrukte dem.

- Sammensvergelse Ifølge Daily Mail skal mannen ha tvunget kvinnene til å ta angrepille, men flere av kvinnene skal likevel ha fått barn i fangenskap. Barna fikk ikke lov til å snakke - de måtte kun smile - og ble tvunget til å se voldelige filmer sammen med sine mødre.

Den tiltalte oljebaronen er løslatt mot kausjon, og oppholder seg trolig i London.

Han mener at hele saken er en sammensvergelse mot ham, og hevder at det er en tidligere elskerinne som står bak alle anklagene. 

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!