Oljebyen ga mest av alle

Stavanger ga mest til Amnestys TV-aksjon likevel.

NÆRMET SEG 200 MILLIONER:  Amnesty International i Norges generalsekretær John Peder Egenæs (til venstre), Kari Bucher og Ahmed Fawad Ashraf i audiens hos kronprins Haakon på Slottet i Oslo i forbindelse med TV-aksjonen. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix.
NÆRMET SEG 200 MILLIONER: Amnesty International i Norges generalsekretær John Peder Egenæs (til venstre), Kari Bucher og Ahmed Fawad Ashraf i audiens hos kronprins Haakon på Slottet i Oslo i forbindelse med TV-aksjonen. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Du tror kanskje at innbyggerne i oljehovedstaden Stavanger var de mest rause når bøssebærerne til TV-aksjonen ringte på dørene søndag ettermiddag?

Svaret på det er JA!

I går kveld så det ut som folk i oljebyen ikke hadde gitt så mye til aksjonen. Men etter at tellemannskapet hadde fordøyd 2 - 1 seieren over Sogndal visste det seg at de faktisk topper hele aksjonen.

Byens store fotballsønn Erik Thorsvedt var programleder hele søndagskvelden på NRKs aksjonsprogram.

Artistdatter Charlotte Thorstvedt var en av programmets blide og velvillige telefonpassere.Noe skjedde søndag kveld som til slutt fikk siddisene til å åpne lommeboka.

Kristiansand på topp I oversikten over gjennomsnittsgaven fra landets byer, lå Stavanger helt i bunnsjiktet ved 23-tiden med 14,22 kroner pr. innbygger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer