Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oljekrisa fortsetter. 900 nye ansatte får sparken

I NOV Norway.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oljeserviceselskapet NOV Norway sier opp 900 fast ansatte i tillegg til de 1.500 som allerede har fått sine arbeidsforhold avsluttet.

National Oilwell Varco Norway (NOVN) opplyser i en pressemelding at produksjonsvirksomhetene på Hjelset og i Søgne vil bli nedlagt.

- I tillegg til de cirka 1.500 fast ansatte og innleide som allerede har fått sitt arbeidsforhold avsluttet i den første nedbemanningen, vil 900 fast ansatte motta oppsigelse i denne runden, opplyser selskapet.

Selskapet opplyser at det vil bli gjennomført organisatoriske og strukturelle endringer.

- Alle ansatte har fått beslutningene meddelt per epost i dag, og det vil bli gjennomført informasjonsmøter med representanter for ledelsen i NOVN til stede på samtlige lokasjoner denne uken, opplyser selskapet.

- Ledelsen i NOVN uttrykker forståelse for at dette skaper usikkerhet blant våre mange ansatte. Vi vil fortsette å legge stor vekt på å gjennomføre en ryddig prosess som ivaretar alle ansatte på best mulig måte i tiden fremover, understrekes det i meldingen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media