Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omar tar heltens navn

Den norske Michael Jackson-kopien, Omer Bhatti (12), har døpt seg om til Michael Jackson jr. - Det har lenge vært arbeidet med denne saken. Tirsdag kom den endelige bekreftelsen fra Michael Jackson selv, sier «mini Michael»s manager, Tor Helgeton i Midt-Norsk Musikkservice.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ikke så mye jeg kan si om saken, fordi hans mor mener alle intervjuer skal gå gjennom henne. Men jeg kan altså bekrefte at det foreligger en tillatelse fra «store-Michael», sier Helgeton.

Møtte store-Michael

- Navnet Michael Jackson jr. kan han bare bruke som artist. I andre og mer borgerlige sammenhenger heter han Omer Bhatti, som før, får vi vite.

For bare kort tid siden var han som altså nå heter Michael Jackson jr., en fullstendig ukjent norsk gutt, som bor med mor Pia og far Shahzad på Holmlia sør i Oslo. Men i august reiste han til Tunis, der hans onkel bor, samtidig med at idolet «store-Michael» hadde en konsert der. Mini og maxi ble koplet, maxi tok til og med mini opp på konsertpodiet. Og minis liv var straks blitt et annet. Takket være maxi.

Framtidsplaner

- Hva skjer med «mini» nå, manager Helgeton?

- Det er ikke mye jeg kan si. Men så pass kan jeg si, som at vi skal ha et møte til uka der vi skal drøfte en utvidelse av jr.'s reportoar. Som artist i min stab har han hittil opptrådt med sitt eget danseshow på diverse messer og festivaler. Om det nå vil bli snakk om noe mer, får vi altså se på til ut i neste uke, sier han.

- Men uten at jeg kan gå i detaljer, vi har store planer for Michael Jackson jr., sier Tor Helgeton.