Omer (13) flyttet inn hos Jacko

«Lille-Michael» Omer Bhatti (13) fra Oslo og hele familien hans har flyttet inn hos Michael Jackson (39) på hans Neverland-ranch i California. De solgte huset på Holmlia i sommer, og Omer er utmeldt av skolen og fortsetter utdannelsen i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Omer og familien er tause som østers om sitt forhold til Michael Jackson, men av kilder i Norge som står familien nær får Dagbladet bekreftet at Bhatti-familien har solgt huset på Holmlia og flyttet til USA.

En slektning uttaler at det i Bhatti-familien i Norge er en kjent sak at Omer, søsteren Shaista (19), faren Humayoun og mora Pia har flyttet inn på Neverland. Slektningene kan også bekrefte at Omer fullførte sjuende klasse, men at han ble utmeldt av skolen før han skulle begynne i åttende på Holmlia skole i høst.

«Michael Jackson jr.»

I august i fjor var Omer på besøk hos en onkel i Tunisia, samtidig som Michael Jackson skulle ha konsert der. Omer ventet utenfor hotellet da Michael ankom Tunis, utkledd som sitt store idol. Men i all ståheien da Michael kom, holdt vesle Omer på å bli trampet flat. Michaels livvakter fikk reddet Omer ut fra menneskemengden, og Michael inviterte ham med opp på hotellrommet sitt. De snakket og lekte sammen i to timer, og Michael var imponert over hvor lik Omer var ham selv, fortalte storesøster Shaista til Dagbladet etterpå. Omer fikk til og med opptre sammen med sitt store idol på to av numrene på konserten i Tunis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer