Omer (13) flyttet inn hos Jacko

«Lille-Michael» Omer Bhatti (13) fra Oslo og hele familien hans har flyttet inn hos Michael Jackson (39) på hans Neverland-ranch i California. De solgte huset på Holmlia i sommer, og Omer er utmeldt av skolen og fortsetter utdannelsen i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Omer og familien er tause som østers om sitt forhold til Michael Jackson, men av kilder i Norge som står familien nær får Dagbladet bekreftet at Bhatti-familien har solgt huset på Holmlia og flyttet til USA.

En slektning uttaler at det i Bhatti-familien i Norge er en kjent sak at Omer, søsteren Shaista (19), faren Humayoun og mora Pia har flyttet inn på Neverland. Slektningene kan også bekrefte at Omer fullførte sjuende klasse, men at han ble utmeldt av skolen før han skulle begynne i åttende på Holmlia skole i høst.

«Michael Jackson jr.»

I august i fjor var Omer på besøk hos en onkel i Tunisia, samtidig som Michael Jackson skulle ha konsert der. Omer ventet utenfor hotellet da Michael ankom Tunis, utkledd som sitt store idol. Men i all ståheien da Michael kom, holdt vesle Omer på å bli trampet flat. Michaels livvakter fikk reddet Omer ut fra menneskemengden, og Michael inviterte ham med opp på hotellrommet sitt. De snakket og lekte sammen i to timer, og Michael var imponert over hvor lik Omer var ham selv, fortalte storesøster Shaista til Dagbladet etterpå. Omer fikk til og med opptre sammen med sitt store idol på to av numrene på konserten i Tunis.

Deretter ble både Omer, onkelen og mamma Pia invitert til å følge Michael på resten av turneen. Siden har Omer og Michael vært uadskillelige. Seinere fikk Omer også Michaels tillatelse til å opptre som «Michael Jackson jr.»
Omer begynte å imitere sitt store idol som åtteåring, men var hekta på Michael allerede da han var to og et halvt. Han har opptrådt som Michael på både NRK og TV3, med nøye innstuderte dansetrinn.

Glad i smågutter

Omer Bhatti er ikke den første guttungen som har sjarmert Michael Jackson. I 1993 anklaget familien til Jordie Chandler Jackson for å ha misbrukt sønnen under hans opphold på Neverland. Michael Jackson betalte dem 105 millioner kroner for å slippe å bli stilt for retten. I tillegg har ni andre smågutter, foruten Omer og Jordie, hatt et nært forhold til superstjerna.

Men ifølge Aftonbladet er verken mamma Pia eller pappa Humayoun bekymret for Omer.

- Alle sexryktene om Michael er bare løgner, uttaler Homayoun.

- Vet ingenting

Tor Helgeton i Midt-Norsk Musikkservice er Omer Bhattis manager.

- Jeg så ham på TV for noen år siden da han bare var en liten tass, og tok kontakt med familien. Vi organiserte Omers opptredener på kjøpesentra og festivaler i hele landet. Da Omer dro til Tunisia, skulle han egentlig hatt en opptreden i Arendal, forteller Helgeton.

- I fjor bestemte vi oss for å ta en pause. Jeg har hørt rykter om at Omer og Michael er blitt svært gode venner, men jeg har liten kontakt med Bhatti-familien nå, sier han.

<B>Flyttet sammen:</B>Norske Omer Bhatti (13) har nå flyttet inn hos Michael Jackson. De to har vært uadskillelige siden de møttes i Tunis i fjor sommer.
Omer og Michael Jackson

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer