Omkamp for Hedstrøm

Stortingsrepresentant Øystein Hedstrøm respekterer vedtaket i fylkesstyret i Østfold Fremskrittsparti om å avholde nytt årsmøte i Fredrikstad Frp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På et styremøte mandag ble det mot en stemme vedtatt å kalle inn til ekstraordinært årsmøte i Fredrikstad tirsdag 19. desember.

Vedtaket ble gjort etter lørdagens ordinære årsmøte der Øystein Hedstrøm og hans tilhengere valgte andre utsendinger til nominasjonsmøtet i Østfold Frp enn det styret hadde foreslått. Utfallet ble at Hedstrøm sikret seg flertall på nominasjonsmøtet.

Hedstrøm sier til NTB at fylkesstyret har full adgang til å fatte et slikt vedtak etter vedtektene. Vedtaket er derfor formelt riktig, og Hedstrøm anbefaler at det tas til etterretning.

- Personlig mener jeg at de valgene som ble foretatt ble gjort på en riktig måte, og at det derfor ikke er grunnlag for noe nytt årsmøte. Nå kommer jeg til å jobbe maksimalt overfor medlemmene i Fredrikstad for å få forståelse for at de vedtakene som ble gjort sist lørdag var demokratiske. Jeg oppfordrer også medlemmene til å gå mann av huse den 19. slik at resultatet blir bekreftet, sier Hedstrøm.

(NTB)