OMKOM: En tysk arbeider omkom i brannen som rammet arbeiderleiligheter tilknyttet et industribygg på Steinberg i Nedre Eiker. Foto: ANDERS EVJEN
OMKOM: En tysk arbeider omkom i brannen som rammet arbeiderleiligheter tilknyttet et industribygg på Steinberg i Nedre Eiker. Foto: ANDERS EVJENVis mer

Omkom da arbeiderboligen tok fyr

Tre tyske kolleger reddet seg ut i dramatisk brann på industritomt i Nedre Eiker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En tysk arbeider omkom av skadene han pådro seg da det begynte å brenne i et industribygg på Steinberg i Nedre Eiker.

Politiet fikk melding om brannen klokken 09.45 i formiddag. Da hadde tre tyske arbeidere klart å redde seg ut av bygningen. Men fjerdemann klarte seg ikke, og ble først reddet ut da brannvesenet kom frem.

- Det var full fyr i bygningen, som er et industribygg hvor det også er leiligheter der arbeidere bor. Sistemann ble fraktet til Vestre Viken sykehus, men like før 11.30 ble han erklært død. Alle de fire arbeiderne på stedet var tyske statsborgere, opplyser lensmann i Nedre Eiker, Torill Sorte.

Firmaet de fire arbeidet for driver med rør og betonkonstruksjoner. Deler av bygget stod i full fyr, men er nå slukket av brannvesenet.

- Eieren er kontaktet og har vært på stedet. Men vi har foreløpig ikke så mye vi kan si om årsaken til brannen, sier hun.