Omkom da hurtigbåt kjørte på land

To menn omkom etter at båten de kjørte traff fjellet ved innseilingen til Langesund i Telemark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to ble i natt funnet omkommet i sjøen ved en båt ved Langesundtangen i Bamble i Telemark.

- Mennene ble funnet i sjøen ved siden av en hurtiggående båt som hadde kjørt på land på Langesundtangen. De var begge omkommet, sier operasjonsleder Geir Danielsen i Telemark politidistrikt til NTB.

Båten har kjørt på land like ved et skjær i sjøen mellom Langøya og Langesund. Omstendighetene rundt ulykken er foreløpig ikke kjent. Politiet kjenner heller ikke de omkomnes identitet. De to omkomne ble brakt til sykehuset i Larvik med et redningshelikopter etter ulykken.

Politiet i Vestfold fikk først melding fra Helgeroa ved 1-tiden på natta, om at det var hørt et kraftig smell. En leteaksjon med helikopter og båter ble satt i gang. Båten og de to omkomne mennene ble funnet på Telemark-siden av Langesundsfjorden, og Telemark politidistrikt overtok saken.

Det ble i dag morges søkt etter mulige andre personer som kunne ha vært i båten, men søket ble avsluttet i formiddag uten at noen var funnet.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer