Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omkom etter kollisjon med tømmerbil

En person omkom, og en person ble skadd da et vogntog kolliderte med en tømmerbil på E6 ved Klemetsrud i Oslo i dag tidlig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

DREPT: Føreren av dette vogntoget mistet livet ved ulykken i dag tidlig.

Føreren av vogntoget hadde ingen sjanse i kollisjonen med tømmerbilen.
Vogntoget ble totalsmadret, og sjåførens liv sto ikke til å redde. En kvinnelig passasjer i vogntoget ble også skadd i ulykken.
Den skadde er fraktet til Ullevål sykehus med skader i beina. Føreren av tømmerbilen skal ha kommet fra ulykken uten fysiske skader.
Ulykken skjedde like etter klokken 5.30 i dag. Tømmerbilen var på vei inn mot Oslo, mens vogntoget var på vei ut fra hovedstaden.
Ingen andre skal ha blitt skadd ved ulykken.
Årsaken er foreløpig ikke kjent, men vogntoget skal ha truffet tilhengeren på tømmerbilen. Fronten på vogntoget ble knust i sammenstøtet med tømmeret, og flere tømmerstokker løsnet og falt ut på veien. Ingen andre biler skal ha blitt truffet av tømmeret.
E6 ble umiddelbart sperret i begge retninger, og trafikken omdirigert over E18. Kollisjonen skapte kjempekøer i morgenrushet. Ved 8-tida var vrakrester og tømmer ryddet unna, og veien ble åpnet for trafikk igjen. Politiet er nå ferdig med sine undersøkelser på åstedet.
NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media