Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omkom etter kollisjon mellom lastebiler

En mann fra Østlandet omkom etter en kollisjon mellom to lastebiler på E136 ved Marstein i Romsdal fredag morgen. Den andre sjåføren kom seg ut av bilen, opplyser politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En 37 år gammel mann omkom da et vogntog kjørte av veien på E136 ved Marstein i Romsdal fredag morgen. Mannen var passasjer i bilen. Sjåføren kom seg ut av bilen ved egen hjelp, opplyser politiet. Vogntoget er norsk, og passasjeren kom fra Østlandet, ifølge politiet.

- Ulykken skjedde like etter klokka 7 og ble meldt inn av en forbipasserende. Sjåføren er brakt til sykehuset i Molde, sier operasjonsleder Magne Fredriksen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Politiet kom fram til ulykkesstedet i ved 7.30-tiden, sammen med brannvesen og ambulanse. Passasjeren ble erklært død av legen i ambulansehelikopteret omkring klokka 9.15. Veien er inntil videre stengt mellom Åndalsnes og Dombås. 

- Det er ingen omkjøringsmuligheter, og køene begynner å bli lange, sier operasjonslederen til NTB.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media