Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omkom i boligbrann i Rendalen

En person er funnet omkommet etter at et bolighus i går kveld brant ned til grunnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En person er funnet omkommet etter at et bolighus sent mandag kveld brant ned til grunnen i Øvre Rendal i Hedmark. Politiet var lenge usikre på om det befant seg personer i huset.

Politiet fikk melding om brannen klokken 22.18 mandag kveld, og brannmannskaper fra Rendalen og Tynset ble sendt til stedet.

Ved halv fire-tiden natt til tirsdag ble det funnet en person omkommet i brannruinene.

- Vi vet ikke hvem det er ennå. Vi har bare kunne foreta noen foreløpige undersøkelser på branntomta, og selve åstedsundersøkelsen vil finne sted senere tirsdag, sier operasjonsleder Henning Olsen i Hedmark politidistrikt til NTB.

Ifølge Østlendingen er huset fullstendig nedbrent og kun reisverket står igjen. (NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling