Omkom i frontkollisjon

Krysset dobbel sperrelinje ved Drammen. Fører av den andre bilen brakk foten.

 USKADD FØRER:  Føreren av denne bilen kom nærmest uskadd fra en front til front-kollisjon på  riksvei 282 i Nedre Eiker før midnatt. Føreren av motgående bil mistet livet. Foto: TOR KEISER.
USKADD FØRER: Føreren av denne bilen kom nærmest uskadd fra en front til front-kollisjon på riksvei 282 i Nedre Eiker før midnatt. Føreren av motgående bil mistet livet. Foto: TOR KEISER.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): En mann mistet livet i en front mot front-kollisjon mellom to personbiler  på riksvei 283 i Nedre Eiker utenfor Drammen før midnatt. Føreren av den andre bilen måtte skjæres løs, men kom fra kollisjonen med en brukket fåt.
- Med skadene som det også er på den bilen, er det nærmest utrolig at alvorlig personskade ble avverget for den sjåføren, sier oeprasjonsleder Tor Stein Hagen i Søndre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Det var bare en mann i hver av bilene, begge hjemmehørende i Buskerud.
Den omkomne var i 50-årene og fra Røyken.
Føreren som slapp med lettere skader er en mann i 30-årene fra Drammen.

Dobbel sperrelinje
Politiet fikk melding om ulykken fra AMK-sentralen klokka 23.20. det er 70 kilometers farstgrense og dobbel sperrelinje der ulykken skjedde.

- En av bilene har krysset sperrelinjen og kommet over i feil kjørebane, men ut fra de første observasjonene på åstedet er vi foreløpig ikke sikre på hvilken av de to ulykkesbilene som kom over i feil kjørebane, sier operasjonsleder Tor Stein hagen.