Omkom i scooter-ulykke

En 53 år gammel mann omkom, og en ble lettere skadd i en snøscooter-ulykke i nærheten av Valle i Aust-Agder i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to var på vei fra en hytte til en annen langs en fast scooter-løype da snøscooteren veltet, og de to ble kastet av. Den omkomne slo hodet mot en stein i fallet.

Politiet ble varslet om ulykken av folk som kom forbi stedet ved fem-tiden i dag tidlig. Ulykken skal ha skjedd omlag en halvtime før. Da lege kom til stedet på scooter litt før klokken seks, var 53-åringen allerede død.

I følge lensmannsbetjent Rolf Erik Homme har personen som først kom til stedet forklart at 53-åringen var i live da han ankom. Ulykkesstedet ligger omlag fire km fra Valle sentrum.

Den skadde ble fraktet til Aust-Agder sentralsjukehus i Arendal, og skal etter omstendighetene være i god form. Han har bruddskader og har pådratt seg en hjernerystelse. Politiet mener at det var han som kjørte scooteren, og har derfor rutinemessig tatt blodprøve av mannen.

De to mennene skal ikke ha vært nære bekjente.

- De traff hverandre tilfeldig på en hytte, og skulle ta seg til en annen hytte da ulykken skjedde, sier lensmannsbetjent Rolf Erik Homme til Dagbladet :på nettet.