Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omkom i stor ulykke

Seks biler var involvert i to påfølgende trafikkulykker på E6 ved Mogreina i Ullensaker kommune lørdag ettermiddag. En mann i 40-årene døde av skadene han pådro seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg til den døde var 13 personer innblandet i ulykken. Flere av disse er fraktet til sykehus, men ingen av dem har alvorlige skader.

- Fire biler og ni personer var involvert i den første ulykken som skjedde ved 16.20-tiden. En Mercedes fikk trolig skrens da føreren foretok en lovlig forbikjøring. Vi tror dette forårsaket ulykken. Passasjeren i den aktuelle bilen døde på Ullevål universitetssykehus lørdag kveld av skadene han pådro seg. Sjåføren som også er en mann i 40-årene slapp fra ulykken med lettere skader, sier vaktsjef Leif Eriksen ved Romerike politidistrikt til NTB.

Ulykken fant sted på E6 like nord for Gardermoen. På ulykkesstedet har veien tre felter, hvorav to går i nordlig retning. Like etter den første kollisjonen, skjedde en ny, cirka 150 meter lenger sør.

- Denne ulykken skjedde da en bil forsøkte å snu på E6. Bilføreren ble trolig utålmodig på grunn av køen fra den første ulykken. Vi har siktet ham for bilkjøring i påvirket tilstand. Førerkortet hans er beslaglagt, sier Eriksen.

I denne ulykken var to biler og fem personer innblandet. Ingen av de involverte pådro seg alvorlige skader.

E6 ble stengt i begge retninger etter ulykken. Først sent lørdag kveld ble veien gjenåpnet for trafikk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media