Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omkom i trailerkollisjon

En person døde i et kraftig sammenstøt med vogntog i Fredrikstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Føreren av en Volvo personbil omkom da bilen kolliderte med en trailer på riksveg 110 ved Solgårdkrysset ved Onsøy, nord for Fredrikstad ved 18.30-tida i kveld.

- Det var et kraftig sammenstøt, og bilføreren omkom momentant. Ulykken skjedde i en slak sving rett ved et veikryss, sier operasjonsleder Paul Horne i Østfold politidistrikt.

Ambulansepersonell på stedet betegner overfor Dagbladet.no ulykken som svært alvorlig og blant de styggeste ulykkene de har vært borti.

Riksveg 110 vil være stengt ved ulykkesstedet utover kvelden, da traileren, som fikk store skader, blokkerer vegen. Bilister i området rådes til å kjøre rundt om riksveg 116.

- Føreren av vogntoget kom relativt uskadd fra det fysisk, men får den oppfølgingen han trenger etter en slik ulykke, sier operasjonslederen.

KRAFTIG SAMMENSTØT:  Føreren av en personbil omkom momentant i kollisjon med en trailer i Østfold onsdag kveld. Foto: John T. Pedersen
KRAFTIG SAMMENSTØT: Føreren av en personbil omkom momentant i kollisjon med en trailer i Østfold onsdag kveld. Foto: John T. Pedersen Vis mer
KOLLIDERTE: Ulykken skjedde i Solgårdkrysset ved Onsøy, utenfor Fredrikstad.