Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omkom i utforkjøring

KRISTIANSAND (Dagbladet :på nettet): En 19 år gammel gutt fra Lindesnes kommune omkom da bilen han satt i kjørte utfor riksvei 460 ved Goksem rundt 5 kilometer nord for Lindesnes fyr ved 01-tiden i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To andre menn - begge 22 år gamle - satt i bilen. Den ene fikk alvorlige skader, og ble fløyet til Vest-Agder Sentralsykehus (VAS) i Kristiansand i luftambulanse. Han ligger nå på intensivavdelingen ved VAS, men vakthavende lege Lars Tøsse sier til Dagbladet :på nettet ønsker ikke å gi noen kommentarer om pasientens tilstand.

Den andre 22-åringen kom fra ulykken nærmest uskadd fysisk. Alle de tre i bilen er hjemmehørende i Lindesnes kommune.

Riksvei 460 er relativt smal og svingete hele trekningen fra Lindesnes fyr til tettstedet Spangereid omlag en mil nord for fyret, og videre ut på E39 ved Vigeland.

Politiet har snakket med han som overlevde ulykken med mindre skader, men vaktsjef Arne Hageland i Vest-Agder politidistrikt i Mandal sier at hendelsesforløpet foreløpig er uklart. Politiet vil heller ikke si hvem som kjørte bilen. I følge vaktsjefen er det imidlertid ikke mistanke om promillekjøring.