Omkom trolig i fjøsbrann

Åtteåringen var i fjøset da det tok fyr. Håpet om å finne ham i live svinner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Vi har fått avkreftet at åtteåringen forlot fjøset. Bygningen er nå totalskadd, så sjansen er dessverre ikke stor for å finne gutten i live. Håpet svinner for hvert minutt, sier operasjonsleder Birgit Monsås ved Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Det er blitt søkt med hund i området rundt gården siden klokka 13. Håpet var at gutten hadde stukket til skogs da fjøset tok fyr. Det var to gutter inne i fjøset da brannen startet, opplyser politiet.

- Den ene gutten kom seg ut, den andre vet vi ikke noe om. Vi håper han har kommet seg ut bakveien og har rømt inn i skogen. Det er mye skog i området. Vi har sendt en hundepatrulje for å lete etter gutten, sier operasjonsleder Berit Sjømæling Hovin i Sør-Trøndelag poiltidistrikt til Dagbladet.no.

Et Sea King-helikopter fra Ølandet ble satt inn i letingen etter gutten klokka 11.50, opplyser Hovedredningssentralen på Sola til Dagbladet.no.

Da brannmannskapene kom til stedet, var fjøset overtent og det kommer til å brenne helt ned uten at brannvesenet kan hindre det, opplyser politiet til NTB.

Brannvesenet fikk etterhvert kontroll på brannen, men det var en stund fare for at våningshuset og en redskapsbu på gården kunne ta fyr.

Politiet fikk melding om fjøsbrannen klokka 11.11 i formiddag.