Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omkom under minigraver

Kona fant 73-åring i Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 73 år gammel mann ble i ettermiddag funnet ihjelklemt under en veltet gravemaskin i Skien. Det var ingen vitner til ulykken, som har skjedd siste døgn.

Ulykken skjedde på en eiendom i Ytre Valebø, nær grensen til Sauherad kommune.

73-åringen og familien som eier eiendommen, bor utenbys, og mannen dro aleine til gården onsdag ettermiddag for å grøfte med en såkalt minigraver.

Kona kom til eiendommen i ettermiddag som planlagt, og meldte fra til politiet ved 16.30-tiden om at hun hadde funnet mannen under den veltede, åpne minigraveren. Helsepersonell konstaterte at han var død.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling