Omkom ved Hunderfossen

En bilfører ble omkom i en frontkollisjon med et vogntog på E6 ved Hunderfossen Familiepark i Oppland i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ifølge politiet skjedde ulykka da en av de to kom over i feil kjørebane. Personbilen ble smadret i det kraftige sammenstøtet og bilføreren, en mann i 60-åra fra Øyer, omkom trolig momentant. Han var alene i bilen.

Uskadd trailersjåfør

Trailersjåføren, som også var alene, kom fra kollisjonen uten fysiske skader. Politiet har tatt rutinemessig beslag i førerkortet. Det er også tatt blodprøve av begge sjåførene.

Etter sammenstøtet rev traileren med seg 30-40 meter av autovernet før den veltet over på siden i en grøft. Vogntoget var fullastet med fisk.

- Vi vet ikke foranledningen til ulykka, men veibanen var glatt der ulykka skjedde, sier vaktleder ved Gudbrandsdalen politidistrikt, Ivar Thoresen, til Dagbladet.no.

Ulykkestrekning

Nattas dødskrasj skjedde like før klokka 04 tre-fire kilometer sør for Hunderfossen Familiepark. E6 er har vært svært ulykkesbelastet nettopp her. 24. juni i fj or omkom fører og passasjer da bilen de kjørte frontkolliderte med en trailer like nord for familieparken.

Bare fire dager senere omkom en tysk kvinne i en kraftig frontkollisjon med en annen personbil. Denne ulykka skjedde bare 500 meter fra den foregående.

Etter nattas ulykke ble E6 ved Øyer stengt og vil være det til utpå dagen torsdag. I mellomtiden blir trafikken omdirigert fra Endsby til Granerudmoen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer