Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Omringet av flommen

Verste monsunregn på 20 år i Malaysia.

 ISOLERT I FLOMMEN:  Denne buskapen klamrer seg til den den siste landfaste flekken sammen med etterlatte biler og traktorer i Jeranm Perdas i Malaysia - 550 kilometer nord for hovedstaden Kuala Lumpur. Det årlige monsumregnet er det verste på 20 år.  Foto: FATHAL ASRI, THE NEW STRAITS TIMES/REUTERS/SCANPIX.
ISOLERT I FLOMMEN: Denne buskapen klamrer seg til den den siste landfaste flekken sammen med etterlatte biler og traktorer i Jeranm Perdas i Malaysia - 550 kilometer nord for hovedstaden Kuala Lumpur. Det årlige monsumregnet er det verste på 20 år. Foto: FATHAL ASRI, THE NEW STRAITS TIMES/REUTERS/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Kuene beiter tilsynelatende ubekymret på den siste grønne flekken som ikke er tatt av flommen.

Men eierne av både buskapen og de etterlatte bilene, traktorene og mopedene er bekymret for at det verste monsunregnet i Malaysia på 20 år skal også skal legge dette siste landfaste punktet under vann.

Fotografen fanget opp situasjonen søndag i Jeram Perdas om lag 550 kilometer nordøst for hovedstaden Kuala Lumpur i Kelanten-provinsen.

To røktere holder fortsatt stand på den siste tørre flekken.

Som vanlig er det det nordområdene i Malyasia som blir hardest rammet når monsumregnet holder sitt fuktige grep over regionen mellom november og februar.

Myndighetene har foreløpig registrert to dødsofre i årets monsun - en ni år gammel jente og en mann.

Om lag 5 000 mennesker er foreløpig evakuert.

 TRUET AV FLOMMEN:  Monsunflommen i ferd med å legge sitt klamme grep over byen Rantau Pamjang nord i Malaysia. Foto: AP/SCANPIX.
TRUET AV FLOMMEN: Monsunflommen i ferd med å legge sitt klamme grep over byen Rantau Pamjang nord i Malaysia. Foto: AP/SCANPIX. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media