Omringet og banket opp

Nærmere femten menn gikk søndag kveld til angrep på fem ungdommer i sentrum av Lillestrøm. En av ungdommene skal ha blitt slått bevisstløs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De fem ungdommene er av utenlandsk opprinnelse. Mennene som gikk til angrep skal alle være etnisk norske.

- Vi har mistanke om at overfallet har sammenheng med en hendelse på et utested i Lillestrøm fredag kveld. Flere av gjerningsmennene arbeider til daglig som dørvakter, opplyser vaktsjef Leif Greaker ved Romerike politidistrikt til NTB.

Slagvåpen

Det var ved 19-tiden søndag kveld at angrepet fant sted. De fem ungdommene kom kjørende i en mindre personbil i sentrum av Lillestrøm da de plutselig fant seg omringet av tre andre biler.

- Ut av bilene stormet cirka 15 menn. Bevæpnet med slagvåpen, jernstenger, batonger, baseballkøller og store steiner, gikk de til angrep på bilen. Etter en tid fikk sjåføren av bilen rygget unna angriperne. Selv om bilen ble kraftig ramponert klarte han å kjøre til politistasjonen, opplyser vaktsjef Leif Greaker ved Romerike politidistrikt til NTB.

En av ungdommene skal ha blitt halt ut av bilen og banket bevisstløs. Han ble søndag kveld tatt hånd om av lege.

Redde

- De fire som kom til oss var naturlig nok svært redde og oppskaket. Vi har foretatt avhør av de fornærmede og regner med å ty til pågripelser i løpet av natten, sier Greaker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer