Omsorgsarbeider døde etter vold – utviklingshemmet mann mistenkt

Ble funnet sterkt forslått, med så alvorlige skader at hun døde av dem. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Omstendigheten rundt dødsfallet til den 59 år gamle omsorgsarbeideren var søndag morgen fortsatt uklare. Det er på det rene at hun ble funnet sterkt forslått, og at skadene var så alvorlige at hun døde av dem.

Kvinnen ble erklært død på funnstedet – like ved bensinstasjonen ved Kalstad – rundt to timer etter at den første meldingen kom inn til politiet lørdag kveld.

Nå er en psykisk utviklingshemmet person mistenkt i saken. Det dreier seg om en mann i midten 30-årene, ifølge Aftenposten. Mannen var beboer i kommunal institusjon for psykisk utviklingshemmede.

Institusjonen ligger få hundre meter fra stedet kvinnen jobbet.

Død på stedet

Politiet opplyser natt til søndag at de to tidligere lørdag kveld gikk en tur til Statoil-stasjonen på Kalstad for å kjøpe noe å spise. De skal ha satt seg ved en benk ved stasjonen. Her skal det ha oppstått en krangel, ifølge vitner.

- Beboeren kom alene tilbake til den døgnbemannede boligen og meldte fra om at kvinnen var blitt syk. Ambulanse ble tilkalt, og de fant kvinnen kraftig forslått i nærheten av bensinstasjonen på Kalstad i Kragerø, skriver politiet i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer