Onanerende Frp-kasserer fjernet fra Youtube

Og kommunestyrerepresentant i Nord-Odal måtte fjerne nakenbilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no):  Fremskrittspartiets kommunestyrerepresentant  Thomas Amundsen i Nord-Odal syntes han hadde et så gøyalt video-opptak med partikollega Robert Gruben at han ville dele det med andre odøler og resten av verden på Youtube.

Den minuttlange videosnutten «Runkare» har skapt sterke reaksjoner lokalt de fire månedene den har ligget ute på Youtube. I går ble den fjernet fra nettstedet etter at avisa Glåmdalen begynte å undersøke saken.

Opptakene av Gruben (20) som onanerer foran flere russ med buksene nede på anklene, ble gjort natt til 17. mai i år.

- Det hele var uskyldig moro, og vi har ledd mye av opptaket, sier Gruben til Glåmdalen. Han er kasserer i Nord-Odal Frp, og innrømmer at det ikke er første gang han lar buksene falle i offentlighet.

Han mener at privatliv og karriren som poliker må skilles.

I ettertid synes kommunestyrerepresentant Thomas Amundsen (31) at det var dumt og uheldig å legge ut videoen av sin onanerende partikollega på Youtube.

- I den gjengen jeg vanker med, har vi det mye moro som du sikkert skjønner, forklarer Amundsen til avisa.  

Og tidligere i høst har ledelsen i Nord-Odal Frp bedt kommunestyrerepresentanten om å fjerne nakenbilder på sin egen hjemmeside. På den private siden, med link til det lokale partilaget og en egen ereksjonstest, hadde Amundsen bilder av hundre nakne odøler og andre bekjente.