Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Onanerte foran mindreårige elever

Den kvinnelige læreren slipper straff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Den kvinnelige ungdomsskolelæreren som strippet og onanerte på nettet for to elever på fjorten og femten år, får ingen straff, skriver VG.

- Jeg måtte si opp lærerjobben, og jeg er sykemeldt, sa den gråtkvalte, gifte tobarnsmoren i tilståelsessaken i Sunnmøre tingrett, ifølge avisa.

Kvinnen erkjente to tilfeller av seksuelt krenkende atferd og blotting overfor de to unge elevene i midten av september i fjor. Hun forklarte at hun visste hvem hun chattet med og deretter strippet for gjennom web-kamera. Kvinnen visste også at de to guttene var under seksten år.

- Jeg holdt på å ramle av stolen foran min PC da hun satte i gang, fortalte den ene gutten til VG.

Nakenbilder fra lærerens strippeshow på nettet begynte etter hvet å sirkulere blant elevene på skolen. Det ble fort en personalsak.

En rettspsykiatrisk erklæring konkluderer med at kvinnen er strafferettslig tilregnelig, men det går også klart fram at hun slet tungt psykisk i perioden da strippimgen fant sted.

På grunn av hennes psykiske problemer bestemte Sunnmøre tingrett at fastsettelse av straff skal utsettes med en prøvetid på ett år.

Dersom kvinnen beholder klærne på overfor mindreårige og ikke begår tilsvarende straffbare handlinger i prøvetida, vil hun derfor ikke bli straffet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling