Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Onanerte i fart

Mann (78) tisset og onanerte mens han gikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Sjokkerte turgåere var vitne til at en 78 år gammel mann fra Kristiansand gikk naken på stien i Bertesbukta i Kristiansand i går og onanerte, skriver Fædrelandsvennen.


Mannen fikk utløp for sitt noe spesielle markeringsbehov i 14.30-tida i går ettermiddag. Foran en drøss med øyenvitner urinerte mannen, blottet seg og onanerte mens han gikk på stien fra Gleodden i Bertesbukta.

Politiet pågrep mannen etter kort tid. 78-åringen er nå løslatt, men risikerer at hans strandlige eskapader kan komme til å svi på pengepungen.

Gleodden har for flere år tilbake vært naturiststrand.

- Av en eller annen grunn er dette et av stedene der det er størst risiko for å møte på folk med denne hobbyen, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

<B>BERTESBUKTA:</B> Badeplassen var tidligere naturiststrand.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling