Onanerte i kake - serverte til medelever

Tre elever ved en ungdomsskole i Grenland har tilstått ugjerningen.

NOE MUFFINS: En medelev fattet mistanke da de «snille» elevene ville gi bort kake. Da de tre ungdomskoleelevene innrømmet ugjerningen, hadde allerede åtte medelever spist av kaken. Foto: Gozalewis/Creative Commons
NOE MUFFINS: En medelev fattet mistanke da de «snille» elevene ville gi bort kake. Da de tre ungdomskoleelevene innrømmet ugjerningen, hadde allerede åtte medelever spist av kaken. Foto: Gozalewis/Creative CommonsVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er Telemarksavisa som i dag bringer nyheten om ungdomskoleelevene som bakte den spesielle kaka. Lokalavisa skriver ikke hvilken ungdomsskole i distriktet det dreier seg om.

Rektoren på skolen bekrefter hendelsesforløpet overfor avisa:

- Visstnok skal de ha blandet sæd i den aktuelle kaka, og noen elever har blitt tilbudt og spist av denne kaka, sier rektoren ved skolen til TA.

Så mange som åtte elever skal ha spist av kaka. Disse skal ha vært tilfeldig utvalgt. Telemarksavisa har opplysninger om at også lærere skal ha spist av kaka, men rektor ved skolen tilbakeviser dette.

De tre elevene som bidro til kakedeigen, tilsto alle ugjerningen når de ble presentert for opplysningene.

Skolen tar saken svært alvorlig:

- Helsesøster har vært inne i bilde med tanke på eventuell smitte, og hun har forsikret om at det ikke skal være noen som helst risiko forbundet med å spise av kaka fordi den blant annet er stekt, hevder rektoren overfor TA.

Skolesjefen i kommunen er informert, og det var på et tidspunkt aktuelt å politianmelde elevene.

- Denne saken har blitt tatt særdeles godt tak i av skolen ved at foreldrene til de aktuelle guttene omgående ble innkalt til samtale sammen med de aktuelle elevene, sier rektoren til TA.